Den milda vintern fortsätter, och vi har svårt att tro på någon riktig vinter nu. Dessutom kommer det en hel del förfrågningar om när vi lägger i båtar o.s.v. Så vi har beslutat att gå ut med ett erbjudande nu under februari.

Från och med idag erbjuder vi våra 30 & 40 kvm stugor till halva priset under februari månad. Detta gäller vid bokning av minst 2 nätter. Det innebär att ni får bo 2 nätter för samma pris som ordinarie 1 natt. Passa alltså på alla ni som är sugna på en liten vinter vistelse i naturen.

Vi kommer även i veckan att sätta ut några båtar på prov i några sjöar för alla er som efterlyst båt. oklart i skrivande stund hur många det blir eller i vilka sjöar? Vi återkommer med det. Så mycket står dock klart, att vi kommer sätta i några i Hallagylet och Mjöldrängen, då efterfrågan där är stor. Båtarna måste förhandsbokas. Välkommen att ringa mellan 8-10 på förmiddagarna på 0454-47050.

Vi smyger alltså igång säsongen redan och hoppas på fortsatt milt. Det som man behöver ha i åtanke är att det räcker med 1 natt med minusgrader för att det ska ligga en liten hinna is på sjöarna. Det kan vi inte värja oss emot eller garantera isfritt. Även om den isen försvinner fort så hinner den ju förstöra några timmar av fiskedagen.

Håkan