Hejsan ! Så kom då äntligen det efterlängtade regnet och både naturen och vi drog en djup suck av lättnad. Man är ju lite nervös av torkan det är en del som slarvar med eldningen och en brand ligger aldrig långt borta. Helgen har varit trevlig med mycket folk. Alla stugor fullbokade och t.o.m. folk som ”slafade” i konferenslokalen. Det blev en liten malör med dubbelbokad båt i Mjöldrängen. En snabb förflyttning av båt från Vielången löste det problemet.På kvällen fick jag rycka ut innan fisksättningen och hjälpa en polsk fiskare att starta hans Landrover. Batteriet var helt slut bilen var nästan ny . Köp aldrig en bil som är popnitad ihop det är mitt råd. Efteråt var det fisksättning i specialsjöar och Strömmen och minsann om jag inte hann med att decimera vildsvinsstammen med en liten brungris med. Så jag var redan hemma vid 22 30 tiden. Idag började dagen med att hunden drog iväg vart vet vi ännu inte. Hon gör så ibland sedan upptäckte jag att mina nycklar var kvarglömde hemma när jag skulle in i odlingen innan vi öppnade. Ett samtal med frugan som redan var startklar löste det. En blick genom fönstret ut mot knattedammen resulterade i att två skäggiga män fick avsluta sitt fiske där och låta barnen fiska i stället. Jättekul hade det visst varit i bastun i  går kväll det var fullt med burkar och flaskor i papperskorgarna. Det måste ha varit kontinentala gäster eftersom de inte förstått vår skyltning angående var man slänger tomburkar och flaskor. För jag kan väl aldrig tänka mig att våra svenska kunder skulle skita i att följa dessa tydliga instruktioner.

Hälsar Peter