Så vill vi önska er alla en riktigt Glad Påsk! För vår del kunde påsken varit mycket gladare och varmare, men vi håller humöret uppe. Så gör också ett antal tappra gäster.

Lite glädjande nyheter har vi för er som vill isfiska. Det har ju frusit om nätterna och vi har inventerat alla isar i området och gör bedömningen att Stora Kroksjön, Evegylet, Stora Vångagylet & Stasjön har hårda och bra isar över hela sjön. De övriga är inte alls bra. Det går alltså att isfiska i dessa sjöar under helgen utan problem. Dock, iaktta största försiktighet. Utan isdubbar får ni inte gå ut. Var flera helst och ha gärna med säkerhetslina.

Det är ingen fara med is tjockleken. Den är fortfarande över 10 cm, men isen är på de flesta sjöar för mjuk och genomstöpt. De sjöar som nämns ovan har i nu läget hård is och känns säkra. Det ska ju också fortsätta frysa om nätterna över helgen så vi bedömer dem som säkra.

För våra boende gäster på campen och i stugorna har vi under veckan sågat upp vakar framför bryggorna i Aspegylet så det går fint att sitta på bryggorna och meta där. Vi har även satt ut fisk där i går. För barnen är också delar av knattedammarna fiskbara.

Håkan