Så var det söndag igen. Trötta är vi efter en tropisk natt . Där grannarnas jäkla papegojor förde väsen fram till halv tolv. Maken till skränande odjur finns inte  på denna jord .Halv ett så plingade det i mobilen en av övervakningskamerorna hade löst ut . Denna gång för fyrbenta svin. klockan 0430 hade alla grannskapets skator massmöte på vår balkong. Så lite mör är man allt.

Desto trevligare att läsa i fångstjournalen, det går ju att få fisk i värmen Vielången och Stasjön gav mest utdelning. Det kom även upp några bågar från Mjöldrängen. Måste tyvärr än en gång konstatera att man struntar i eldningsförbudet. Både jag och en av våra tillsyningsmän fick säga till friskt eldande folk. Då handlade det om öppna eldar inte grillkol.Annars tyckte jag nog att man skötte sig överlag bra.

Det blir en spännande vecka som ligger framför oss. Det är många trådar som ska knytas ihop inför sjösättningen av kallvattenledningen. Jag efterlyser fortfarande 25 liters dunkar och funderar på att kanske använda sandsäckar ämnade för översvämning. Det blir billigt och de är mycket hållbara och relativt lätthanterade. Vi får se. Strömmens temp pendlar nu mellan 23-25 grader och den kommer att hållas stängd de närmaste två veckorna eller tills vi fått allt på plats.

Tålamod är en dygd. Hälsar Peter.