Så är det en ny vecka igen. Förra veckan var väldigt intensiv med mycket att göra. Det blev tyvärr inget inlägg då trots intentioner. Helst skulle vi vilja skriva något varje dag men det blir inte så. Värmen höll ju i sig fram till helgen som gick och fiskeläget därmed oförändrat, men i helgen hände något positivt. Fram för allt med Flugströmmen. Det togs bra med fisk både på streamer, nymf och till och med torrfluga. Det har blivit lite kallare även om det fortfarande är fint väder.

Vi vill även uppmärksamma alla om att det råder eldningsförbud. Det innebär att man endast får använda fast eldstad och grillkol. Vi hade en markbrand uppe vid västra Harasjön i lördags och det är väldigt onödigt. Inga egna eldar på marken framöver, alltså.

Men det känns skönt att fisket är på rätt väg. Dessutom har de ju lovat bra väder denna veckan med. Lite kallare bara vilket då gör all skillnad i världen fiskemässigt. Det är bra synd att man är uppbokad i kväll. Är riktigit sugen på att själv ta en runda.

Håkan