I söndags mottog jag äntligen ett mail från fiskeflugor.se. Efter att dagligen i 3 veckor försökt ringa och efter flera mail utan respons, så hade jag givit upp. Skrev då varningen på denna sida och facebook. Fick stor respons och många har hört av sig med liknande erfarenhet.

Nåja, jag måste naturligtvis berätta att de till sist svarat mig. De ber om ursäkt och anger lite orsaker till förseningen. Har lovat skicka nya glasögon samt returlapp på de gamla. För min del känns det naturligtvis bra, men jag lider lite med alla andra som inte fått den chansen. Och det är rätt många har jag erfarit.

Jag vet inte om de hörde av sig bara för att jag gått ut och varnat här på Harasjömålas sida eller om de bara är så mycket efter i arbetet som de påstår. Det jag vet är att de var väldigt snabba när man beställer, men sämre när man vill använda sin reklamationsrätt eller ångerrätt.

Grejen är, och det har jag talat om för dem, att om man vill driva ett seriöst företag så kan man inte vara så oanträffbar eller ignorera kunder på det sättet. Det straffar sig i längden. Skadan har redan uppstått och det är väldigt svårt att reparera.

I alla fall, har jag gått ut och berättat för er alla och varnat för dem, så måste jag också i ärlighetens namn informera er om att de, till slut, har hört av sig till mig och lovat ersätta mig. Vi får se vad det blir av det?

Håkan